joi, 24 septembrie 2009

DE LA CUTREMUR LA ANTI CUTREMUR

Aurel Răileanu, devenit celebru în 2007, după ce le-a demonstrat experţilor londonezi că are capacităţi paranormale, a avut un verdict infiorator pentru data de 13 sept ora 9:10: "un cutremur cu o intensitate foarte mare o sa loveasca Romania si, in special, Bucurestiul.. Acest cutremur are rolul de a purifica lumea si numai asa o sa se faca trecerea spre a cincea dimensiune mult mai usor."Pentru cine stie, l'ombelico del mondo asta -Răileanu , a mai prezis şi alte cutremure, printre care se regăsesc cel din 21 octombrie 2005, cel din 2 decembrie 2005, cel din 6 martie 2006 şi seismul din 5 iulie 2008. Blaj si Bubanu au stat de vorba cu el intr-un super interviu difuzat in "Dimineatza cu BB la radio 21" chiar in dimineata cu pricina. ce a iesit asculta aici:


CUTREMUR - Interviu BB cu Raileanu despre cutremur
Asculta mai multe audio Haioase

7 comentarii:

  1. S-a prezis prost ca oricum nu ne-am CUTREMURAT:))) presimtirile lui RAILEANU nu au fost pe asteptarile lui:))) Superr stirea baieti.

    RăspundețiȘtergere
  2. BINE ATI INTRAT IN BLOGOSFERA DRAGII MEI!!! Un pupic pufos pentru amandoi!FELICITARI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca s-a ,,prezis ,, ...nu a fost ,,precis,,...a fost doar un zvon al d-nului RAILEANU zis MAGNETTO =))....fiti atenti baieti, a mai aparut o prezicatoare tanti ,,MARIA,, cica in octombrie avem cutremur de 7 minute ,8 grade pe scara Richter si peste 10 grade pe scara Mercalli ...,,Pazea ca vine !!!..Felicitari ,dragii mei !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Super blogul.
    http://emisiedjnichipizza.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. sall baieti in primul rand.bine ati venit pe blogosfera.asa despre cutremur mm nimic adevarat prosti de-ale lui raileanu oricum nu ne-am cutremurat.noi ne cutramuram de ras cu voi::D:D:d;;d;d;;P:P:P:P:P)):))suntenti geniali pup sau salutare ca se interpreteaza altceva daca va pup:)):)):

    RăspundețiȘtergere