sâmbătă, 21 mai 2011

Sfarsitul lumii! MAI SUNT 6 ore! :))))))

Nu pot sa cred ca oamenii chiar au fost afectati de stirea cu sfarsitul lumii prevazut in aceasta noapte. In fact: conform teoriei unui dobitoc pervers si pe deasupra ultra mega religios Harold Camping, Duminica dimineata la ora 4 o cam mierlim cu totii.
2% din populatia globului ar trebui sa fie in proces de ascensiune catre planurile marete ale evolutiei umane, in timp ce restul de 98% raman sa constate marea nasoleala cu smoala si popcorn. :)
Stau si ma-ntreb cum oamenii au uitat de ei , de ce si cat mai dureaza pana cand cineva le va spune adevarul; ala cu: "stai linistit, guvernul nu lucreaza pentru tine, masonii nu vor sa stie daca esti cu adevarat acoperit noaptea, ca tot ce vezi e o mare iluzie menita sa te tina inrobit vreo 60 de ani pana la pensie, ca tu sa produci pentru ei bani si materie prima. Ca in"curand, singura ta bucurie va fi sa te vezi in oglinda dimineata sau poate singura actiune care te va defini ca persoana va fi cea in care pui capul pe perna! :)))
Una peste alta, daca Duminica dimineata va fi the end, ai mai putin de 6 ore sa vezi inca o data THE GODFATHER, STARWARS si CRASH, sa mananci cel mai bun BULZ ARDELENESC facut la Fantanita Haiducului langa Sibiu, sa citesti cateva randuri de Paler si sa astepti acel grand final cu cineva drag in brate. Daca n-ai cu cine ..fa-o cu ursuletul de plush pastrat din copilarie...stii tu...your favourite buddy! :))))
Bullshit , my ass, c'monn..there's no such thing as the grand finale! :)))) it will be short...and uncontrollable! :)))  RESET si mergem mai departe !:)))) relax! nighty night! BLAJ


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu