luni, 21 februarie 2011

Romanii au talent. Valoare si dusmani :))

Nu am vazut in direct emisiunea , pentru ca de regula evit orice ocazie de a ma enerva la inceput de week end , si in al doilea rand incerc sa nu  comentez ceva la cald . 
R.A.T (nefericita prescurtare ) s-a dovedit a fi o reteta sigura. Pro-ul a rupt audientele , ceea ce ma face sa ma intreb inca odata de ce nimeni nu a cumparat pana acum formatul in Romania .
Am vazut asa :

Un trio de travestiti facand streaptease , o fosta gimnasta dansand la bara , o fatuca in port popular latrand ( la propriu ) pe mai multe voci , un nene care a baut 130 de oua de prepelita si multe alte cazuri mai mult sau mai putin patologice . E adevarat , pentru 120 000 de euro , gasesti cu usurinta oameni capabili sa incerce toate chestiile de mai sus . Chiar si in acelasi timp. Senzatia serii a fost un pustan care nu a descoperit la timpul potrivit beneficiile suspensorului la orele de sport , iar acum uimeste o tara intreaga cu vocea lui subtire , fiind denumit in consecinta "contra tenor"
Raman in continuare la parerea ca cel mai mult din studioul ala muncesc membrii juriului, nu concurentii. De admirat efortul epigonilor de a imita pana la dementa trairile celor din juriul emisiunilor de afara. Cu un plus pentru Andra care da dovada de perseverenta in incercarea penibila de a plange exact atunci cand trebuie. Probabil se va rezolva cu cateva ore de practica in studioul de la ''Dansez ptr tine ''
Cam astea sunt primele impresii ...


A , si inca o intrebare :
 De ce Moisescu ???

 

by BUBANU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu