miercuri, 16 februarie 2011

ZODIA ROMANIEI sau ROMANIA FARA ZODIE

Dupa o zi intreaga de privit la cutia cu imagini am ajuns la cateva concluzii. sa explicitam : La ora actuala Romania este o tara condusa de BERBECI , asta fiind probabil unul dintre motivele ptr care merge ca RACUL .

Desi romanul e invatat sa se dea LEU cu orice ocazie , atunci cand chiar trebuie sa faca ceva , adopta brusc atitudinea FECIOAREI .
In Romania zodia FECIOREI poate fi intalnita cel mai des , incepand cu autostrazile virgine si terminand cu zonele neexplorate din creierul lui Fernando de la Caransebes.
Singurul domeniu din care zodia FECIOAREI a disparut  cu desavarsire si definitiv este showbizz-ul .
Disparitia FECIOARELOR din showbizz a avantajat si accensiunea PESTILOR care s-au trezit peste noapte vedete tv si invitati permanenti pe la diverse emisiuni tv , unde-si promoveaza protejatele .
VARSATORII si SCORPIONII sunt cele mai bine adaptate zodii in aceasta perioada in Romania .
Primii ptr cantitatile mari de alcool consumate de catre romani cu absolut orice ocazie , iar cei din urma ptr felul admirabil in care se misca prin nisipurile care ne tin loc de strazi .
Daca Romania este o tara in care sa mai stam putzin sau din care sa plecam e o chestiune pe care inca o punem in BALANTA . Pana la urma, care sa fie zodia Romaniei? O zi frumoasa in continuare :) 

Un comentariu:

  1. De la ziua mea n-am mai baut, cum poti sa afirmi ca beau???
    Pentru asta, maine beau cu LEUL meu...Sarbatorim dinadins :)) un an! Deci ma descurc cu LEUL in spate, sau... :))

    RăspundețiȘtergere