duminică, 27 februarie 2011

TEAVA DE ESAPAMENT CU ARIPIOARE-SOLUTIA IMPOTRIVA INCALZIRII GLOBALE

Te-ai gandit vreodata cum ar arata o teava de esapament cu aripioare?? e ca si cum Elena Udrea ar avea mustata, nu? sau...ca si cum adultii ar bea inca lapte praf cu linguritza? nici una din toate astea? asculta solutia inventatorului mirific cu privire la planul cosmic ce trebuie indeplinit si anume cresterea stratului de ozon si reducerea tuturor temperaturilor de pe glob! :)))))) ( autorul interviului - Razvan Anghelescu-Prahova TV) ai dres-o! :))))

INVENTATORUL MINUNE-solutia impotriva incalzirii globale by adrian.blaj

sâmbătă, 26 februarie 2011

UUUUU UUUU UUUU UUUDREA!

inca una de la SRC ( serviciul roman de comedie). Imnul Elenei Udrea poate foarte usor sa devina imnul de campanie al reginei pentru alegerile urmatoare din capitala. bravo divertis.

"CALDURA E MULT PREA SCUMPE"

Regina Udrea a inaugurat un bloc ANL in Baile Herculane, o statiune facuta praf oricum de sistemul de dupa 89.

vineri, 25 februarie 2011

luni, 21 februarie 2011

MIRCEA BADEA - noul premier al Romaniei??

nu vreau sa ma gandesc la faptul ca oamenii astia au drept de vot. n-as vrea sa stiu cu cine au votat cu atat mai mult...cu cine vor vota la urmatoarele alegeri!!! zic sa ascultam putin interviul. play mai jos. 




MIRCEA BADEA - NOUL PREMIER AL ROMANIEI? by adrian.blaj

Romanii au talent. Valoare si dusmani :))

Nu am vazut in direct emisiunea , pentru ca de regula evit orice ocazie de a ma enerva la inceput de week end , si in al doilea rand incerc sa nu  comentez ceva la cald . 
R.A.T (nefericita prescurtare ) s-a dovedit a fi o reteta sigura. Pro-ul a rupt audientele , ceea ce ma face sa ma intreb inca odata de ce nimeni nu a cumparat pana acum formatul in Romania .
Am vazut asa :

joi, 17 februarie 2011

SHUT DOWN - BETTER THAN RESET

Pentru ca sunt fan SF la greu, urmaresc cu mare atentie fenomenul pastelui masii de tsunami solar. Juuur ca nu mai inteleg nimic. mai ieri ( Miercuri) citeam ca astazi ( Joi) ne cam ciocnim in mufa cu neutronii veniti de pe planeta mama si anume Soarele. 

miercuri, 16 februarie 2011